✨✨✨🌟U SUSRET KULTURI I STVARALASTVU🌟✨✨✨

 

Na Keju Oslobodjenja u Zemunu na otvorenoj letnjoj sceni odrzava se u nedelju,15.09.2019.od 15h manifestacijaU SUSRET KULTURI I STVARALASTVU“

G-din Hasan Dudic,prijatelj i saradnik R-M-S-a, u radnoj poseti Romskom Medijskom Servisu u svojstvu pre svega predsednika izvrsnog odbora Romske organizacije za ljudska prava manjina u Srbiji i Beogradu,u oficijalno-zvanicnoj najavi programa ove lepe i humanitarne akcije prigodnog sadrzaja zabavnog karaktera u Zemunu gradu sa pozivom svim ljudima i gradjanima dobre volje i jos boljeg raspolozenja da uvelicaju nastupajucu manifestaciju-„U susret kulturi i stvaralastvu“ nedeljne programske seme vikend zabave neradnog dana sastajalista na Keju.

 

pozivamo sve ljude da u 15h dodju kod Stare kapetanije u Zemunu-otvorena letnja scena u blizini restorana“Venecija“

RIP Venecija 😢
Beograd je ostao bez još jednog kultnog restorana. Čuvena zemunska “Venecija” koja je osnovana još 1911. Više od sto godina nosio je reputaciju jednog od najpoznatijih ugostiteljskih lokala na toj obali Dunava.Pa je sada na njenom mestu otvoren – kineski restoran!(“Počivaj u miru Venecijo”, “Nož u srce, ako me razumeš”, “Mladost mi je ostala u Zemunu, uništiše mi kultna mesta”, “Genocid”… samo su neki od komentara na Tviteru).

 

Pevač prešao u političare: Hasan Dudić nastavlja karijeru uz Mišu Vacića u Srpskoj Desnici

Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice je potpisao memorandum o saradnji sa Hasanom Dudićem predsednikom Centra za ljudska prava i nacionalne manjine, čime je ovo udruženje i zvanično postalo deo desnice.

 

Miša Vacić je poželeo dobrodošlicu Dudiću jasno naglašavajući da Srpska Desnica radi na kontinuiranom unapređenju položaja nacionalnih manjina, istakavši da je formiranje  Saveta za nacionalne manjine potvrda posvećenosti ovoj temi.  

 

– Velika mi je čast što sam postao deo Srpske Desnice, i što sam naišao na mlade ljude, pune razumevanja za sve probleme sa kojima se nacionalne manjine susreću, ali pre svega ljude koji iskreno vole našu Srbiju i spremni su da se bore i rade za nju – rekao je Hasan Dudić, ističući da će kao predsednik Saveta za ljudska prava i nacionalne manjine Srpske Desnice  raditi na podizanju svesti građana o prisustvu pripadnika nacionalnih manjina u našoj zemlji i o njihovim pravima. 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *