26. јула 2019. – KONKURSI, Preporučeno, RADIONICE, Romske novine, VESTI R-M-S U REALIZACIJI PROJEKTA-„INFORMISANJE I PODRSKA KROZ EDUKACIJU ROMA U SMEDEREVU„TOKOM RADNE POSETE SMEDEREVU.

26. јула 2019. – KONKURSI, Preporučeno, RADIONICE, Romske novine, VESTI
R-M-S U REALIZACIJI PROJEKTA-„INFORMISANJE I PODRSKA KROZ EDUKACIJU ROMA U SMEDEREVU„TOKOM RADNE POSETE SMEDEREVU.
———————————————-

26. јула 2019. – KONKURSI, Preporučeno, RADIONICE, Romske novine, VESTI
R-M-S U REALIZACIJI PROJEKTA-„INFORMISANJE I PODRSKA KROZ EDUKACIJU ROMA U SMEDEREVU„TOKOM RADNE POSETE SMEDEREVU.

Romski Medijski Servis sa svojim timom je obisao 1 od najvecih Romskih naselja u Smederevu-Mali krivak.
Naselje Mali krivak u Smederevu je inace poznato po tome što je jedno najvećih romskih naselja , gradjenih bez ikakvih urbanističkih i gradjevinskih dozvola i uslova, na samo 200 metara udaljenosti od centra grada. U ovom naselju, od nastanka, posle Drugog Svetskog rata, nikada nije bila izgradjena kanalizaciona mreža.
Izgradnja kanalizacione mreže, predvidja i rešenje problema otpadnih i atmosferskih voda, koje nastaju u proleće ili u vreme letnjih nepogoda i koje su stvarale velike probleme žiteljima Malog krivaka. Ovo naselje se nalazi u aluvijalnoj ravni plodnog Godominskog polja i niže je više od dva metra od magistralnog puta Smederevo-Kovin i puta za gradsku industsrijsku zonu, koji prolaze pored njega.
Toliko o uvodnom delu,a glavni deo je intervjuisanje, ovom prilikom, stanovnika naselja i obavestili ih o aktivnostima projekta:„INFORMISANJE I PODRSKA KROZ EDUKACIJU ROMA U SMEDEREVU„RADI OSPOSOBLJAVANJA U RADU SA MEDIJIMA,kao i upis zainteresovanih kandidata uz testiranje kroz podrazumevajuce anketiranje…

R-M-S U RADNOJ POSETI SMEDEREVU!!!


Intervjuisanje i anketiranje zainteresovanih kandidata!


Pogled iz R-M-S objektiva!

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *