Održan tradicionalni Krstovdanski turnir u malom fudbalu

Centar ‘Novi svet’ i ove godine organizovao je tradicionalni Krstovdanski turnir u malom fudbalu u Dečijem kulturnom centru ‘Majdan’ na Senjaku. Više od stotinu gledalaca i čak 17 prijavljenih ekipa obeležili su ovu uspešnu manifestaciju.

Krstovdanski turnir 2013.

Predsednik Centra ‘Novi svet’ g. Ilija Stojanović na otvaranju turnira izrazio je zadovoljstvo brojem prisutnih gledalaca i prijavljenih ekipa, posebno naglašavajući činjenicu da ovu manifestaciju odlikuje ‘multietničnost i saradnja srpskog i romskog naroda na svim poljima, pa i sportskom‘.

Centar NOVI SVET„Zahvaljujem se svima koji su došli, Dečijem kulturnom centru Majdan koji nam je i ove godine besplatno ustupio halu za održavanje tradicionalnog Krstovdanskog turnira u malom fudbalu. Takođe, zahvaljujem se Gradskoj opštini „Savski venac“, Kancelariji za mlade Gradske opštine „Savski venac“ i timu Centra „Novi svet“ koji je i ove godine uspešno organizovao ovu manifestaciju. Nadam se da ćemo se svi dobro zabaviti i da će sve proteći u sportskom duhu.“ – rekao je Stojanović.

Momci sa ČuburePobednik ovogodišnjeg turnira je ekipa koja je nastupila pod nazivom „Momci sa Čubure“, dok je pehar za prikazani fer-plej pripao ekipi Zelene ekološke partije – ZELENI.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *